Obsentum logo

About us

Cand Pasiunea intalneste Inspiratia, se naste Obsesia.

Din 2016, experienta Obsentum este un joc de seductie absolut, este un ritual emotional, este obsesia care devine, prin fiecare alegere, tot mai puternica.

Prin toate numele importante pe care le detine, Obsentum celebreaza doar acel caracter distinct, exclusivist, excesiv si excentric, care definește dar si compune esentele parfumeriei niche. Pentru ca Obsentum este The House of Forbidden Scents, unde nimic nu este interzis, totul este permis. Este alternativa sofisticata pentru acele creatii inovatoare, compuse din ingrediente naturale si inedite. 

Experienta Obsentum este, in adevaratul sens, un ritual pentru toti cei care prefera ca lucrurile sa nu ramana niciodata la fel, pentru toti cei care au gasit ce isi doreau atunci cand se asteptau mai putin, pentru toti cei care isi cultiva pasiunea pentru parfumurile de nisa cu cele mai extravagante nume. 

Continuam, si in online, sa mentinem experienta Obsentum. Brand Ambasadorii nostri vor ambala si livra cu cea mai mare atentie si grija, fiecare alegere pe care o faceti aici, la noua noastra adresa.